PIV Letselschade Award 2013 – oproep voor nominaties

Samenvatting:

[…]

PIV Letselschade Award 2013 – oproep voor nominaties

Op 22 maart zal op de PIV Jaarconferentie 2013 “Van strijdbijl naar vredespijp“ voor de vijfde keer de uitreiking plaatsvinden van de PIV Letselschade Award.

Deze blijk van waardering is bedoeld voor de persoon of instelling die zich op een bijzondere manier voor de behandeling van personenschade heeft ingezet en zo ‘de nek heeft uitgestoken’, vandaar de geuzennaam PIV Giraffe

Winnaars tot nu toe:

o    2009: mr. Henk den Hollander – Reaal Verzekeringen – onder andere als bedenker en uitdenker van de PIV Letselplaza.

o    2010 prof. Arno Akkermans – Vrije Universiteit Amsterdam – voor zijn wetenschappelijke werk op het gebied van letselschadebehandeling.

o    2011 Mark van Dijk re – Korevaar Van Dijk Letselschade – voor zijn bijdrage aan projecten Stichting Keurmerk Letselschade, Klik & Regel!, het VUA-onderzoek naar empowerment van en het online dossier voor letselschadeslachtoffers

o    2012 Rechtbank Den Haag – in de persoon van mr. Sonja Hoekstra – vanwege het baanbrekende initiatief van de behandeling van letselschadezaken door een meervoudige kamer.

And the winner is

Welke persoon of instelling verdient volgens u de prijs in 2013?

U kunt uw kandidaat tot en met 28 februari 2013 nomineren door een mailtje te sturen naar pivgiraffe@verzekeraars.nl, met een korte toelichting waarom u vindt dat deze persoon of instelling de giraffe verdient.

Uit de voordrachten kiest het PIV de winnaar.

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey