1 oktober 2021 :LSA mini-Symposion “Grensverleggend, Sport en Spel in de Letselschade”

Samenvatting:

Op vrijdag 1 oktober a.s. vindt het LSA mini-Symposion plaats met als thema “Grensverleggend, Sport en Spel in de Letselschade”. Grenzen verleggen in sportiviteit of juist een grens overgaan bij onsportiviteit? Letselschade als gevolg van onsportief gedrag en de rol van het ‘speelveld’? Zijn wij net zo (on)sportief als apen of kunnen wij nog wat van ze leren?Deze en andere prangende vragen zullen deze middag worden beantwoord door prominente sprekers als topscheidsrechter Björn Kuipers, hoogleraar sport en spel Marjan Olfers, sportadvocaat Dolf Segaar en gedragsbioloog Daniël Seesink en alles wordt in goede banen geleid door “VAR” Oswald Nunes.

Voor meer info en aanmelding:

LSA mini-Symposion “GRENSVERLEGGEND, Sport en Spel in de Letselschade” | 1 oktober a.s.

Het speelveld van het LSA mini-Symposion is het onlangs geopende AFAS Theater in Leusden, waar op 25 september a.s. “14 De Musical” in première gaat. Voor nadere informatie: zie het programma op de congressite lsasymposion.com.

Wilt u zo vriendelijk zijn deze aankondiging te delen met de verzekeraars?

Programma
12.30 – 13.15 uur Registratie en lunchontvangst
13.15 – 13.30 uur Opening door LSA voorzitter mr. Nicole Bastiaans en dagvoorzitter mr. Oswald Nunes
13.30 – 14.15 uur “(On)sportief gedrag” met topscheidsrechter Björn Kuipers
14.15 – 15.00 uur “De hekken ingereden” met hoogleraar Sport en Recht  prof.mr. Marjan Olfers
15.00 – 15.30 uur Theepauze
15.30 – 16.15 uur “Welke lessen trekt de sport uit het turnen?” met sportadvocaat mr. Dolf Segaar
16.15 – 17.00 uur “Wat kunnen wij leren van apen?” met gedragsbioloog Daniël Seesink
Aansluitend slotwoord en borrel

Inschrijven
De bijdrage voor deze middag bedraagt € 200,- per persoon exclusief btw, inclusief lunch, deelname aan het LSA mini-Symposion en borrel. U kunt zich inschrijven via onderstaande knop.

INSCHRIJVEN

U kunt ook aanmelden via de niet-leden-knop op de Symposion website. Let op: vergeet niet op de knop ‘Verzend’ te klikken.
Direct na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail MET digitale factuur. Pas na ontvangst van uw betaling bent u verzekerd van deelname. Aanmeldingen per telefoon, post of e-mail kunnen niet in behandeling worden genomen.

Annulering
Kosteloze annulering is mogelijk tot 1 september 2021. Daarna blijft de verplichting tot betaling. Wel kunt u zich door een kantoorgenoot laten vervangen.

Parkeren
Het AFAS Theater beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Enkele dagen tevoren ontvangt u van ons een digitaal toegangsbewijs met QR-code. Met deze QR-code krijgt u toegang tot de parkeergarage en het theater en kunt u ook gratis gebruik maken van de kluisjes.

Toegang en Covid-19
Uiteraard zullen de dan geldende corona-regels in acht worden genomen.

PO-punten
Door deelname aan het mini-Symposion kunnen 3 NOvA, 3 MfN punten  en 1 LRGD punt worden behaald. Voorts zijn NIVRE punten aangevraagd.

Graag tot ziens op 1 oktober a.s. in Leusden!

Met vriendelijke groet,

Ellen Adank,
congresmanager

  • Vaknieuws

  • Bron: LSA
  • folder LSA

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey