Vacature-overzicht:

Organisatie Beschrijving
Letselschadebehandelaar in opleiding

Soliciteren kan tot 31/01/2023
Beschrijving

Net afgestudeerd, toe aan een volgende stap binnen schadebehandeling of is het tijd voor een carrièreswitch? Dan kan dit wel eens jouw ticket naar een mooie vervolgstap zijn. Naast een functie waarin je betekenisvol kan zijn, bieden we jou een mooi opleidingstraject tot letselschadebehandelaar. Binnen 6 weken behandel jij zelfstandig je eerste letselschadedossiers! Samen met een aantal andere starters in het vak van personenschade word je begeleid door een ervaren collega. Daarnaast volg je verschillende cursussen en trainingen.

Als Schadebehandelaar Licht Letsel heb je een cruciale rol. Want jij hebt het eerste contact namens Achmea met een slachtoffer waarbij sprake is van letsel. Aan de hand van een uitgebreide intake bepaal jij de vervolgstappen. Als er sprake is van licht letsel dan handel je het dossier van begin tot eind zelfstandig af. Is er sprake van middel- of zwaar letsel dan draag jij het dossier over aan een van de specialisten op dat gebied in een ander team. Je zorgt dat het slachtoffer krijgt waar hij of zij recht op heeft, zowel in de afhandeling als de afwikkeling van het dossier. Jouw doel is om te zorgen voor een regeling van de schade die recht doet aan de situatie.

We geven je de vrijheid het dossier zelfstandig te interpreteren en te regelen. Uiteraard binnen de kaders van Achmea en de wet- en regelgeving. Je hebt naast het contact met het slachtoffer ook contact met advocaten, tussenpersonen, mede-verzekeraars en interne afdelingen. De contacten vinden plaats via telefoon, videobellen, mail en post. Waarbij het persoonlijke contact met het slachtoffer voorop staat!

Naast het afhandelen van de letselschade, houd je je ook bezig met:

  • De afhandeling van de materiële schade van het slachtoffer of eigen verzekerde;
  • Het bepalen van de aansprakelijkheid;
  • Je eigen ontwikkeling tot specialist op jouw gebied;
  • Het verbeteren van de processen en kwaliteit op de afdeling.

Wil je meer weten over dit mooie vak? Neem dan de volgende uitdaging aan!

Opleidingstraject
We zoeken meerdere nieuwe collega’s. De opleidingsklas start 6 februari 2023 en duurt 6 weken. De opleiding is fulltime (4 dagen per week, van maandag t/m donderdag) en vindt plaats op ons kantoor in Apeldoorn. Daarom heb jij in de eerste periode geen vakantie gepland.

Bekijken / Solliciteren

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey