HerstelPlaza: samen op zoek naar herstelgerichte oplossingen. Vooraankondiging

Samenvatting:

Op 18 juni 2015 wordt van 13:00 tot 18:00 uur een bijzonder symposium gecombineerd met een bijzondere en 10e PIV-Letselplaza!

Herstel Voorop! Herstel-gerelateerde dienstverlening staat volop in de belangstelling. Op zowel het LSA-Symposion als de PIV Jaarconferentie in 2015 aandacht besteed aan het grote belang van het herstel van het slachtoffer. Het is vaak moeilijk te bepalen bij welke hersteldienstverlening de betrokkene het meeste baat heeft. Tijdens deze inspirerende middag wordt u bijgepraat over verschillen in en diverse vormen van hersteldienstverlening en maakt u nader kennis met bedrijven en organisaties die zich daar op hebben toegelegd. Ook kunt u vrijblijvend advies vragen.

PIV-Letselplaza Daarnaast vindt voor de 10e keer de PIV-Letselplaza plaats, waar verzekeraars en belangenbehartigers elkaar in een informele sfeer kunnen ontmoeten én dossiers met elkaar bespreken. Omdat de middag in het teken van herstel staat, is het vooral een goed moment dossiers te bespreken waarin een herstelgerichte interventie een oplossing kan bieden.

Het symposium is een initiatief van MetZorg (Raasveld Expertise); TotaalSupport HumanCare; en De Herstelcoach (Het ExpertiseBureau), in samenwerking met de VU Amsterdam en het PIV en wordt georganiseerd door Studiecentrum Kerckebosch. Zowel de locatie als het programma worden later bekend gemaakt.

Deelname kost € 129,–, excl. btw). Deelnemers, die tijdens de PIV-Letselplaza één of meerdere dossiers met elkaar of met een hersteldienstverlener bespreken, hebben gratis entree. Informatie over aanmelding van belangenbehartigers, medisch adviseurs en medewerkers van verzekeraars volgt later. Hersteldienstbedrijven verwijzen wij naar han.raasveld@raasveldexpertise.nl, +31 (06) 53481667.

  • Vaknieuws

  • Bron: PIV-bulletin
  • folder PIV-bulletin

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey