Kennedy Van der Laan neemt samenvattingen jurisprudentie over van Platform Personenschade

Samenvatting:

Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan verzorgt per 15 april 2023 de rubriek Jurisprudentie van het Platform Personenschade. Volgens het platform is dit kantoor door hun juridische expertise de juiste partij voor de samenvattingen van actuele jurisprudentie.

Kennedy Van der Laan is partner van het Verbond en is bij velen ook al bekend door de Actualiteitencolleges Personenschade van het Verbond van Verzekeraars. Vijf keer per jaar wordt uitgebreid aandacht besteed aan de laatste jurisprudentie over personenschade. In 2023 staan er nog vier colleges op de agenda: op 18 april, 20 juni, 5 september en 21 november. Meer informatie over deze colleges is te vinden op de opleidingspagina van het Verbond.

Frequentie nieuwsbrief
De samenvattingen van jurisprudentie worden vanaf 15 april niet meer wekelijks, maar eens per twee weken gebundeld in de nieuwsbrief van het Platform Personenschade. Op 1 mei verschijnt de eerste versie. Naast de rubriek Jurisprudentie bevat deze nieuwsbrief ook andere nieuwsberichten en lezenswaardige artikelen.

De samenvattingen zijn natuurlijk ook altijd en overal te raadplegen via de website.

Contact
Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op met het platform via personenschade@verzekeraars.nl.

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey