Nieuwe datum PPS congres: 30 september 2022

Samenvatting:

Het Verbond van Verzekeraars/Platform Personenschade heeft in overleg met Studiecentrum Kerckebosch besloten het 20e PPS congres “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…” te verplaatsen naar 30 september 2022. Mocht u zich hebben ingeschreven dan verplaatsen wij uw inschrijving naar de nieuwe datum en u ontvangt een nieuwe bevestiging van uw deelname.

Deelnemers die op de nieuwe datum verhinderd zijn, kunnen zich kosteloos laten vervangen door een collega. Kunt u uw ticket niet binnen uw organisatie overdragen? Dan is het mogelijk om uw deelname kosteloos te annuleren tot drie weken voor het congres (i.e. 9 september 2022) door het sturen van een mail aan klantenservice@kerckebosch.nl.

Bij annulering binnen drie weken voor het congres gelden de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden.

Actuele informatie en het programma vindt u op www.ppscongres.nl. Over eventuele wijzigingen in het programma wordt u tijdig geïnformeerd.

Mocht u op dit moment vragen hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk per mail contact op te nemen met de Klantenservice van Kerckebosch of telefonisch via nummer 030 – 698 42 22.

  • n.v.t.

  • Platform Personenschade Verbond van Verzekeraars
  • folder PPS (PIV)

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey