Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs start nieuwe opleidingstak: LearninQ Met focus op Continu Verbeteren binnen organisaties

Samenvatting:

Met het nieuwe opleidingslabel LearninQ (www.learninq.nl) versterkt Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs de focus op het borgen en verankeren van continu verbeteren in organisaties. LearninQ ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen van eigen opleidingshuis, een stevig fundament voor trainingen en coaching van verbeterprojecten. Doelstelling is dat bedrijven zelfredzaam, met een duidelijke kapstok, een gestandaardiseerd opleidingsprogramma voor medewerkers opzetten, zodat ‘verbeteren’ in de cultuur verankert.

Hiervoor is begin september 2014 LearninQ gelanceerd. Pascal Smits, manager van LearninQ geeft aan waarom: ‘We merken dagelijks in ons werk dat het volgen en organiseren van Lean Six Sigma trainingen losse initiatieven zijn. Voor een organisatie betekent dat een wir war aan trainingen en voor medewerkers onvoldoende opvolging na een enthousiaste dag training. Omdat dit zonde is van veel tijd en geld, willen wij hier organisaties bij helpen. Zodat zij meer effect zien van trainingen en een blijvend resultaat krijgen. LearninQ helpt om continu verbeteren breed in de organisatie te krijgen, in het gedrag van elke medewerker. Niet alleen de specialisten.’ LearninQ heeft hiervoor een aantal bouwstenen waar een bedrijf haar eigen opleidingshuis mee kan bouwen: een concreet opleidingsplan, een heldere structuur en diverse trainingen. En vooral, het zelfredzaam maken van bedrijven met een ‘train de trainer’ opzet. Voorbeelden van klanten die hier al mee werken zijn Océ, Gunvor-IBR, VBI en VolkerWessels.  Over LearninQ LearninQ is in september 2014 als opleidingslabel opgericht en maakt deel uit van Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs. LearninQ ondersteunt organisaties bij het structureel inrichten van opleidingen door middel van het opleidingshuis en biedt trainingen op gebied van Procesoptimalisatie (Lean, Six Sigma, TPM), Kwaliteitsmanagement (auditing, RCA, 8D) en Verandermanagement (Lean Leadership)  Over Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs Q-Consult is al meer dan 20 jaar specialist in procesoptimalisatie en kwaliteitsmanagement in de industrie, bouw en letselschade branches. Wij helpen bedrijven met een visie vaststellen, strategie ontwikkelen, processen verbeteren en borgen. Wij zijn specialist in Lean, Six Sigma, TPM en Innovatie.    Noot voor de redactie, niet ter publicatie: voor vragen kunt u contact opnemen met Pascal Smits, manager LearninQ, via 06-52347117 of info@learninq.nl. Of bekijk www.learninq.nl voor meer informatie. Deze afbeeldingen kunt u vrij gebruiken bij dit persbericht:     

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey