Vertrek Marjoleine van der Zwan

Samenvatting:

Het bestuur van Stichting PIV en directeur Marjoleine van der Zwan hebben in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. Marjoleine van der Zwan werd in 2016 aangesteld om het PIV ‘futureproof’ te maken; deze opdracht is voltooid. Het PIV is een sterk merk in de branche als kenniscentrum in letselschade vóór en dóór verzekeraars. Richting de toekomst heeft het bestuur besloten om de focus sterker te leggen op de inhoud. Het bestuur is Van der Zwan erkentelijk voor haar inspanning en de behaalde resultaten, en wenst haar veel succes in haar verdere carrière.

Het bestuur van Stichting PIV en directeur Marjoleine van der Zwan hebben in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. Marjoleine van der Zwan werd in 2016 aangesteld om het PIV ‘futureproof’ te maken; deze opdracht is voltooid. Het PIV is een sterk merk in de branche als kenniscentrum in letselschade vóór en dóór verzekeraars. Richting de toekomst heeft het bestuur besloten om de focus sterker te leggen op de inhoud.

Het bestuur is Van der Zwan erkentelijk voor haar inspanning en de behaalde resultaten, en wenst haar veel succes in haar verdere carrière.

Tijdens het PIV congres van 29 maart heeft Van der Zwan officieel afscheid genomen. Het is nog niet duidelijk wie de functie zal overnemen. De taken worden voorlopig waargenomen door de heer M. Speelmans (Aegon).

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey