Altijd up-to-date met collegereeks Actualiteiten Personenschade

Samenvatting:

In het vervolg op de succesvolle PIV Actualiteitencolleges heeft het platform Personenschade de collegereeks Actualiteiten Personenschade ontwikkeld. In vijf online sessies brengt Chris van Dijk (advocaat bij Kennedy van der Laan) letselschadebehandelaars, juristen en advocaten op de hoogte van actuele jurisprudentie en ontwikkelingen. Het eerste college is op dinsdag 9 maart.
Van Dijk is een oude bekende, want hij was jarenlang het gezicht van de PIV Actualiteitencolleges van het platform Personenschade (voorheen Stichting PIV). Diegenen die deze colleges al eens volgden, weten dat hij de moeilijkste onderwerpen luchtig en met veel achtergrondinformatie bespreekt. “Ik kijk er ontzettend naar uit om in 2021 regelmatig in de ‘virtuele collegebank’ plaats te nemen om weer uitgebreid over ons vak te mogen discussiëren. Want praten over het recht houdt ons up-to-date. En wat zijn wij zonder kennis? Precies, zoiets als een fietser zonder fiets.”
Voor meer informatie lees verder

Permanent actueel 
Voor het live deelnemen aan de collegereeks kent het NIVRE per college 1 PE-punt toe. Bij aanmelding kan je aangeven dat je hiervoor een certificaat van deelname wilt ontvangen.  

 Voor advocaten 

Op grond van de Verordening op de vakbekwaamheid mogen advocaten zelf beoordelen of het volgen van een college de vakbekwaamheid ten goede komt. Om aan te kunnen tonen dat je het college hebt gevolgd, kan je bij aanmelding aangeven dat je een certificaat van deelname wilt ontvangen. 

  Data 
De colleges in deze reeks vinden plaats op:

Dinsdag 9 maart – 10:00 tot 11:00 uur
Dinsdag 11 mei – 10:00 tot 11:00 uur
Dinsdag 6 juli – 10:00 tot 11:00 uur
Dinsdag 14 september – 10:00 tot 11:00 uur
Dinsdag 9 november - 16:00 tot 17:00 

 Inschrijven 
Wil jij er in 2021 zeker van zijn dat je op de hoogte bent van actuele jurisprudentie en ontwikkelingen op het gebied van personenschade? Schrijf je dan in voor deze nieuwe collegereeks. Op de opleidingspagina vind je meer informatie over deelname, kosten, inschrijven en de toekenning van PE-punten. 

 

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey