Folder “Zo herstelt u het beste van nekklachten na een verkeersongeval”

Samenvatting:

Gebaseerd op de wetenschappelijke literatuurstudie zijn ook de medische aanbevelingen vastgesteld voor een sneller herstel van nekklachten na een verkeersongeval. Om benadeelden eenvoudig te kunnen informeren hoe zij het beste kunnen herstellen van deze nekklachten, is vanuit de VU en UMCG – in afstemming met verschillende medisch adviseurs – de folder gemaakt ‘Zo herstelt u het beste van nekklachten na een verkeersongeval’.
In deze folder staat wat helpt voor het verminderen van dergelijke nekklachten en welke behandelingen juist niet werken. Door deze online folder aan het begin van de letselschadebehandeling te delen met benadeelde kunnen letselschadebehandelaars en belangenbehartigers bijdragen aan een sneller herstel.

Wij hopen dan ook van harte dat u wilt meewerken aan deze kans op het verbeteren van de herstelmogelijkheden van een slachtoffer door het delen van deze folder.”

Voor het downloaden van de folder en een begeleidende tekst om de folder te delen met benadeelde, lees verder.

link naar folder om te downloaden

Tekst voor het delen van de folder met benadeelde

Vanuit de Vrije universiteit (VU) is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar hoe het beste om te gaan met nekklachten na een (verkeers)ongeval.

Op basis van dat onderzoek zijn door de Vrije Universiteit, in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen, onlangs medische aanbevelingen gedaan voor een sneller herstel van nekklachten na een verkeersongeval. Die aanbevelingen vindt u in de bijgevoegde folder ‘Zo herstelt u het beste van nekklachten na een verkeersongeval’.

In deze folder staat wat helpt voor het verminderen van dergelijke nekklachten en welke behandelingen juist niet werken. Wij hopen van harte door de informatie in deze folder te kunnen bijdragen aan uw herstel.

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey