LetselschadeNEWS: Aansprakelijkheidsrecht in de sneeuw

Samenvatting:

In de nieuwste wintereditie van LetselschadeNEWS, het magazine voor letselschadeslachtoffers en professionals, leest u een interview met bergsportrechtadvocaat Stephan Wijnkamp over letselschade bij skiongevallen. Ski- en bergsport is een nog vrijwel onbekende tak van sport in de Nederlandse letselschadeadvocatuur. Sinds de laatste herfsteditie wordt het magazine gratis verstrekt onder belangenbehartigers en schaderegelaars werkzaam in de letselschadebranche met als doel professionals te inspireren positief slachtofferschap te bevorderen.

PERSBERICHT

AANSPRAKELIJKHEIDSRECHT IN DE SNEEUW

Breda, 18 januari 2013 – In de nieuwste wintereditie van LetselschadeNEWS, het magazine voor letselschadeslachtoffers en professionals, leest u een interview met bergsportrechtadvocaat Stephan Wijnkamp over letselschade bij skiongevallen. Ski- en bergsport is een nog vrijwel onbekende tak van sport in de Nederlandse letselschadeadvocatuur. 

De schuldvraag na ski- en bergsportletsel ligt gecompliceerder dan men op het eerste gezicht zou verwachten. Met name is ski-technisch deskundige ervaring van groot belang, zoals ook de meest recente uitspraak van het Hof Leeuwarden aantoont. Mr. Stephan Wijnkamp licht dit toe in een gesprek.

Sinds de laatste herfsteditie wordt het magazine gratis verstrekt onder belangenbehartigers en schaderegelaars werkzaam in de letselschadebranche met als doel professionals te inspireren positief slachtofferschap te bevorderen. De opbrengsten van de abonnementen van slachtoffers komen volledig ten goede aan Stichting LetselschadeNEWS met dezelfde doelstelling als het magazine.

Over LetselschadeNEWS

LetselschadeNEWS is een human interest magazine voor letselschadeslachtoffers en professionals en wordt gemaakt door de branchebrede redactie, waaronder Slachtofferhulp Nederland. Een glossy kwartaalblad boordevol positieve ervaringsverhalen van slachtoffers die de draad van het leven weer hebben opgepakt en alles over interessante innovaties die een bijdrage leveren aan het centraal stellen van slachtoffers en het actief schaderegelen.

– Einde persbericht –

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie of voor het opvragen van een proefexemplaar van LetselschadeNEWS neemt u rechtstreeks contact op met Rob Vermeeren of Floor Verhees via nummer: 076-5302539 of u brengt een bezoek aan onze site: www.letselschadenews.nl.

Willemstraat 6                    T: 076-5302535                   KvK: 50448528

4811 AK Breda                   F: 076-5302536                   BTW: 8227.44.132

                                                                                                                                                                                             www.letselschadenews.nl    info@letselschadenews.nl     ABN AMRO Bank: 83.53.11.155

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey