PIV-Bulletin 2012-1, PIV Letselschade Award 2012

Samenvatting:

[…]

PIV Letselschade Award 2012 – oproep voor nominaties (PIV Letselschade Award 2012 …)

 

Op 30 maart zal op de PIV Jaarconferentie 2012 voor de vierde keer de uitreiking plaatsvinden van de PIV Letselschade Award.

 

Deze blijk van waardering is bedoeld voor de persoon of instelling die zich op bijzondere wijze voor het vak van behandeling van personenschade heeft ingezet en zo ‘de nek heeft uitgestoken’, vandaar de geuzennaam PIV Giraffe

 

Winnaars tot nu toe:

1.     2009 Henk den Hollander – Reaal Verzekeringen – onder andere als bedenker en uitdenker van de PIV Letselplaza.

2.     2010 prof. Arno Akkermans – Vrije Universiteit Amsterdam – voor zijn wetenschappelijke werk op het gebied van letselschadebehandeling.

3.     2011 Mark van Dijk re – Korevaar Van Dijk Letselschade – voor de vele projecten waarin hij een rol heeft gespeeld of het voortouw heeft genomen, bijvoorbeeld de Stichting Keurmerk Letselschade, Klik & Regel, het onderzoek van de VUA naar empowerment van letselschadeslachtoffers en het dossier online voor letselschadeslachtoffers

 

And the winner is …

 

Welke persoon of instelling verdient volgens u de prijs in 2012?

 

U kunt uw kandidaat tot 1 maart 2011 nomineren door een mailtje te sturen naar pivgiraffe@verzekeraars.nl, met een korte toelichting waarom u vindt dat deze persoon of instelling de giraffe verdient.

 

Uit de voordrachten kiest het PIV de winnaar.

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey