PIV Congres op 27 maart a.s. verplaatst naar 4 september 2020

Samenvatting:

Het Verbond van Verzekeraars heeft helaas in overleg met Studiecentrum Kerckebosch moeten besluiten het PIV Congres te verplaatsen naar vrijdag 4 september 2020.

Met betrekking tot het coronavirus is het standpunt van het Verbond van Verzekeraars dat grote bijeenkomsten worden verschoven naar een andere datum.
Het Verbond van Verzekeraars vindt het niet verantwoord grotere groepen deelnemers in een situatie te brengen waarin besmetting met het coronavirus een reëel risico is.

Voor het PIV Congres hebben zich meer dan 600 deelnemers ingeschreven.
Hoewel ook wij uiteraard niet weten hoe over twee weken de situatie zal zijn, wil het Verbond van Verzekeraars een definitief besluit over het doorgaan van het congres niet langer uitstellen. Ook u als deelnemer heeft er belang bij tijdig te weten wat de stand van zaken is.
Voor meer informatie lees verder

Nieuwe datum

Het congres is verplaatst naar vrijdag 4 september 2020.

Programma, locatie en tijd

Deze blijven ongewijzigd. U kunt de informatie van 27 maart dus gewoon aanhouden. Mocht het programma toch iets wijzigen, dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd.

 Uw aanmelding blijft geldig

Als u zich heeft aangemeld en een bevestiging heeft ontvangen, dan verplaatsen wij u naar de nieuwe datum. U hoeft dan niets te doen en u ontvangt van Kerckebosch een nieuwe bevestiging voor de datum van 4 september.

Als u verhinderd bent op de nieuwe datum

  • Mocht u op 4 september 2020 verhinderd zijn, dan kunt u zich te allen tijde kosteloos laten vervangen door een collega.
    U kunt hierover contact opnemen met Kerckebosch via: klantenservice@kerckebosch.nl.
  • Mocht u onverhoopt uw ticket niet binnen uw organisatie kunnen overdragen, dan kunt u uw deelname kosteloos laten annuleren tot 3 weken voor dato (i.e. 14 augustus) door het sturen van een mail aan klantenservice@kerckebosch.nl

Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat wij dit besluit hebben moeten nemen, maar wij vertrouwen op uw begrip.

Wij wensen u een goede gezondheid en ontmoeten u graag op vrijdag 4 september in Utrecht tijdens het 20e PIV Congres!

Zie ook:
De speciale webpagina’s van het Verbond over het coronavirus

De informatie over de gevolgen van het coronavirus voor onze activiteiten

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey