Werkwijze:

Managers van schadebehandelingsafdelingen van bij het bij PIV aangesloten verzekeraars kunnen een inlogcode aanvragen en hun eigen profielen uploaden. Dit kan de contactpersoon zijn, maar hoeft niet.

Om de eigen identiteit te ondersteunen en de werkdruk te verminderen mogen deelnemers hun eigen profielen uploaden.

Zodra een profiel is geüpload komt er een melding in het basisscherm op de PIV site:

“Recente vacatures”.

Kandidaten kunnen nu de vacatures bekijken. Het aantal geopende sites wordt bijgehouden om het succes van de tool te testen.

Sollicitanten kunnen zien bij welke verzekeraars, waar (locatie) en welke vacatures er zijn.

Er is een eenvoudige sorteerfilter voor type letsel, locatie en organisatie (Verzekeraar) ingebouwd. De PIV Vacaturebank zal nog met betere filters voor o.a. AVB of Medische AVB worden uitgebreid.

De kandidaat in spe kan zoeken op:

  • Verzekeraar
  • Locatie
  • Soort functie
  • Licht of middelzwaar letsel
  • AVB of Medische AVB

De kandidaat reageert zelf naar de verzekeringsmaatschappij. PIV kan niet zien wie, wanneer en of er een kandidaat heeft gesolliciteerd en of er plaatsing heeft plaatsgevonden. We zullen wel reacties vragen om anderen te enthousiasmeren.

De managers plaatsen de profielen. Zij hebben een code op het kennisnet. Deze zou kunnen worden uitgebreid met een autorisatie voor het plaatsen van de profielen. De manager kan zijn taak delegeren aan een ander. Dit gebeurt op aanvraag.

Algemene vacatures, zoals “wij zijn voortdurend op zoek naar gekwalificeerd personeel”, verlagen de aantrekkelijkheid van dit instrument. Deze worden dan ook niet geaccepteerd.

Om vervuiling tegen te gaan wordt op dit moment verplicht om een einddatum op te geven die niet te ver in de toekomst mag liggen. Na het verloop van deze deadline verdwijnt de vacature automatisch van de site.

Toch nog vragen? Neem contact op met stichtingpiv@verzekeraars.nl.

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey