Uw actuele vacatures:

Organisatie Beschrijving Acties
Letselschaderegelaar

Functie: middel, zwaar
Soliciteren kan tot: 01/01/2023

Ben jij een besluitvaardige, oplossingsgerichte en veelzijdige letselschadespecialist met oog voor het slachtoffer? Je bent woonachtig in de Randstad? Bekijk dan deze uitdagende functie voor letselschaderegelaar en kom werken bij TVM verzekeringen!

Wat ga je doen?

Als letselschaderegelaar ben je verantwoordelijk voor het actief regelen van letselschaden voor TVM verzekeringen en andere opdrachtgevers. De letselschades vallen met name in de categorie middelzwaar, zwaar en overlijden.

Je werkt vanuit huis en je hebt je eigen rayon. Je bezoekt slachtoffers en of nabestaanden voornamelijk thuis of bij de belangenbehartiger op kantoor. Je behandelt een letselschadekwestie integraal met ondersteuning vanuit de binnendienst.

Je hebt gerichte persoonlijke aandacht voor de problemen van het slachtoffer. Je werkt zelfstandig, bent besluitvaardig en gebruikt je kennis, ervaring en inzichten om elke letselschade naar tevredenheid van alle partijen te regelen. Je krijgt de ruimte om oplossingsgericht te werken.

Je maakt onderdeel uit van een team van gemotiveerde professionals dat ruime ervaring heeft met zwaardere risico’s. Je werkt voornamelijk als letselschaderegelaar namens TVM maar regelmatig behandel je ook een regresdossier vanuit onze dienstverlening. Voordat je start als letselschaderegelaar krijg je eerst een gedegen inwerkperiode.

Het team letselschaderegeling

Je komt te werken in ons letselschadeteam (buitendienst) dat bestaat uit 12 collega’s. Dit team maakt onderdeel uit van de afdeling letselschade van TVM en je werkt nauw samen met de binnendienst. Je bent dan ook regelmatig op kantoor voor overleggen en bijeenkomsten. Samen met de binnendienst bestaat onze gehele afdeling uit 36 collega’s.

Dit krijg je van ons

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. TVM biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Een marktconform salaris;
 • Een leaseauto of vast reisbudget, laptop en mobiele telefoon;
 • Een thuiswerkplek;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%;
 • 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van een 38-urige werkweek);
 • Een premievrij pensioen;
 • Een uitdagende functie waarin ruimte is voor jouw expertise en je kunt bouwen aan een professionele functie voor TVM;
 • Ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een ruim aanbod op het gebied van opleidingen;
 • Mogelijkheden om te werken aan je vitaliteit door onder andere sporten met korting;
 • Lees hier voordelen van werken bij TVM

TVM heeft de onderscheiding World-class Workplace 2022 . Omdat onze eNPS- en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld.

Zijn wij een match?

Je hebt passie en ambitie om in onze transformerende wereld samen letselschades naar tevredenheid op te lossen, daar staan wij voor! Daarnaast heb jij:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in een juridische richting;
 • Het is een pré als je in het bezit bent van het diploma middelzwaar letsel of vergelijkbare opleiding;
 • De beroepskwalificatie register-expert of je bent bereid dit te worden;
 • Relevante werkervaring in de behandeling van middelzware- en zware letselschaden en overlijdensschades;
 • Verzekeringstechnische kennis en kennis van sociale wetgeving;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een oplossingsgerichte en besluitvaardige instelling;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Zoek jij perspectief en mogelijkheden om te groeien? Weet jij zeker dat jij deze uitdaging wilt, maar voldoe je niet aan alle eisen? Laat het ons weten, wij maken graag kennis met je.

Maak kennis met TVM verzekeringen

De transportsector is volop in beweging, de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. TVM speelt daarin een sleutelrol als dé verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water.

De missie van TVM; Onze klanten ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid met (innovatieve) producten en diensten. En wij willen hen tot de veiligste vervoerders van Europa maken. Want TVM staat voor transportveiligheid.

Iedere dag opnieuw doen we onze uiterste best om al onze ambitieuze doelstellingen waar te maken. We doen dat vanuit een bevlogen en warme werkomgeving. We zoeken mensen die initiatiefrijk zijn, beslissingen durven te nemen, gefocust zijn en resultaatgericht.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden, solliciteer dan direct.

Wil je graag meer informatie over de vacature?  Jörgen Jagt NIVRE-re, manager letselschaderegeling vertelt je er graag meer over. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 30 72 58 31 en email ji.jagt@tvm.nl.

Procedure

Lees op deze pagina wat je kan verwachten van de selectieprocedure bij TVM verzekeringen. Een (online) screening en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Ook een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor vragen over de procedure of gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 0528 – 29 22 22.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld, waarbij interne kandidaten van TVM voorrang hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bewerken Bekijken Verwijderen

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey