Wie verdient de PIV Giraffe 2015?

Samenvatting:

Op de PIV Jaarconferentie op 27 maart 2015 wordt voor de zevende keer de PIV Letselschade Award (ofwel de PIV Giraffe) uitgereikt aan een persoon of organisatie die ‘zijn nek heeft uitgestoken’ voor de letselschadebranche. Vorig jaar ging de giraffe naar Vanessa van der Does-Goedkoop – Delta Lloyd – voor de actieve bijdrage die zij heeft geleverd aan vele ontwikkelingen op het gebied van letselschade en de positieve wijze waarop zij de visie van verzekeraars heeft uitgedragen. Wie wordt de winnaar in 2015? U kunt uw nominaties tot 1 maart 2015 mailen aan: pivgiraffe@verzekeraars.nl.

Nominaties zijn welkom!

Eerdere winnaars waren:

·         2009 Henk den Hollander – RÉAAL SchadevVerzekeringen – onder andere als bedenker en uitdenker van de PIV Letselplaza.

·         2010 prof. Arno Akkermans – Vrije Universiteit Amsterdam – voor zijn wetenschappelijke werk op het gebied van letselschadebehandeling.

·         2011 Mark van Dijk re – Korevaar Van Dijk Letselschade – voor de vele projecten waarin hij een rol heeft gespeeld of het voortouw heeft genomen, bijvoorbeeld de Stichting Keurmerk Letselschade, Klik & Regel, het onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam naar empowerment van letselschadeslachtoffers en het dossier online voor letselschadeslachtoffers.

·         2012 Rechtbank Den Haag –  De rechtbank is in 2005 gestart met een meervoudige comparitie in letselzaken, waardoor een groot aantal zaken snel geregeld kon worden en er geen jarenlange procedure behoeft plaats te vinden.

·         2013 Mr. Josée van de Laar – Beer Advocaten – mediation

  2014  drs. Vanessa van der Does-Goedkoop – Delta Lloyd – voor de actieve bijdrage die zij heeft geleverd aan vele ontwikkelingen op het gebied van letselschade en de positieve wijze waarop zij de visie van verzekeraars heeft uitgedragen.

  • 2

  • Bron: PIV
  • folder PIV

Heeft u een account? Vergeet dan niet om in te loggen Inloggen

Website by Webroots

Website by Webroots

hey